Over ons


 • Expovisie

  Expovisie

  Expovisie is hét vakblad voor iedereen die regelmatig met beurzen te maken heeft: van exposant tot beursmanager en van marketeer tot standbouwer.

  Exposanten vinden in het blad en op www.expovisie.nl praktische adviezen voor een optimale beursdeelname, succesvolle cases, het laatste nieuws op beursgebied en de beursagenda.

  Beursorganisatoren blijven dankzij Expovisie op de hoogte van trends rond beursconcepten, visies van collega’s en actuele ontwikkelingen in de beurzenbranche.


 • QM – Quality in Meetings

  QM - Quality in Meetings

  Quality in Meetings (QM) geeft praktische adviezen en beschrijft de trends over de organisatorische kant en de inhoudelijke kant van bijeenkomsten.

  Quality in Meetings is de kennisbron voor meetingplanners in Nederland en Vlaanderen. Wie professionele bijeenkomsten wil organiseren vindt bij QM tips, trends, achtergronden, nieuws, hulpmiddelen, leveranciers, locaties en bestemmingen.


 • PromZ Magazine

  Promz Magazine

  PromZ Magazine is het vakblad over actiemarketing en promotionele producten & diensten dat zich richt op de eindklant. Met vakgerichte informatie middels interviews, cases, (monitor)onderzoek, ontwikkelingen en trends. Wat PromZ Magazine uniek maakt, is de speciale aandacht voor alles wat met premiums en relatiegeschenken heeft te maken. De lezers weten dat ze in elke uitgave leuke en praktische informatie vinden over nieuwe en populaire producten en diensten, over originele toepassingen en over de leveranciers van deze producten en diensten. Grootschalige en spraakmakende op consumenten gerichte premiumacties worden toegelicht.


 

 

 

Alles voor een succesvolle beursdeelname

Het systeemoverzicht word je aangeboden door Expovisie. Expovisie biedt vakinformatie voor iedereen die regelmatig met beurzen te maken heeft: van exposant tot beursmanager, van marketeer tot standbouwer. Praktische adviezen voor een optimale beursdeelname, succesvolle cases, beursconcepten, visies van vakgenoten en het laatste nieuws op beurzengebied. En natuurlijk onze beursagenda, waar je snel een overzicht krijgt van het aanbod aan vakbeurzen en publieksbeurzen.

Het Portaal Uitgevers

De standbouwgalerij is een activiteit van Het Portaal Uitgevers. Het Portaal Uitgevers biedt vak- en branche-informatie in de domeinen beurzen, meetings, actiemarketing, relatiegeschenken & promotionele producten.
Onze doelstelling is het verbeteren van de kennis bij de gebruikers van deze marketing- en communicatiemedia om zo het rendement voor hen te verhogen en het stimuleren en ondersteunen van de verdere ontwikkeling van de betreffende branches. Hiervoor maken wij gebruik van gedrukte media, digitale platforms en evenementen. Deze activiteiten worden ontplooit vanuit de merken  ExpovisieQM en PromZ.

 

Expovisie verschijnt als magazine vier keer per jaar en richt zich op exposanten en beursmanagers. Daarnaast zijn er de speciale uitgaven Eerste Hulp Bij Beurzen en AV-wijzer. Als digitale platforms heeft ze de website www.expovisie.nl, een tweewekelijkse e-nieuwsbrief, de online beursagenda www.beursagenda.nl, de weblog www.beurzenblog.nl en de special interest websites  www.eerstehulpbijbeurzen.nl,  www.systeemoverzicht.nl en  www.standbouwgalerij.nl.

QM verschijnt als magazine vier keer per jaar en richt zich op meeting planners, pco’s, congresorganisatoren, event managers en evenementenbureaus. Als speciale uitgaven zijn er de QM Meeting Planner en de AV-wijzer. Als digitale platforms beheert QM de website www.qualityinmeetings.nl, een tweewekelijkse e-nieuwsbrief, de online locatiezoeker www.meetingplanner.nl en de weblog www.meetingblog.nl.

PromZ kent twee verschillende uitgaven. PromZ Magazine verschijnt vier keer per jaar en richt op opdrachtgevers voor actiemarketing en promotionele producten & diensten. PromZ Vak verschijnt eveneens vier keer per jaar en is hét vakmagazine voor het handelskanaal van promotionele producten en diensten. Als digitale platform is er www.promz.nl. Vanuit PromZ worden er elk jaar drie beurzen georganiseerd. PromZ Event is dé vakbeurs voor relatie- & actiemarketing. RelatieZ is dé beurs voor relatiegeschenken en kerstpakketten. De Leveranciersdagen zijn het jaarlijks terugkerende professionele ontmoetingsmoment van de promotionele productenbranche.

 

Contactgegevens

 • Het Portaal Uitgevers B.V.

  Veerdijk 40-i, 1531 MS Wormer

  Postbus 125, 1520 AC Wormerveer

  Tel: 075-647 57 47

  Fax: 075-628 49 14

  E-mail: traffic@hetportaal.com

  Website: www.hetportaal.nl

 • Het Portaal Uitgevers is gevestigd in Wormer